Energetika.cz .:. Vše, co chcete vědět o energii, ale bojíte se zeptat...

Mapa portálu RSS Databáze firem Hestia Reklama Provozovatel

Energoblog



Ceny energie: srovnání dodavatelů elektřiny a plynu

17.9.2010

Každá domácnost má možnost svobodně si vybrat dodavatele elektřiny a plynu. Málokdo však o této možnosti ví, mnozí se bojí složitosti celého procesu. To je však chyba! Změnou dodavatelů energií můžete bez větší námahy ušetřit klidně i tisíce korun ročně. Celý proces navíc není vůbec náročný, vše za vás vyřídí nový dodavatel. Proč to tedy nezkusit?

"Nezávislé srovnání cen elektřiny na trhu."

Internetový projekt Ceny energie (www.cenyenergie.cz) vás však nepřemlouvá k bezhlavým změnám. Cílem webu je informovat o cenách energie, dostupných tarifech elektřiny a plynu a aktuálních akcích. Nemusíte přitom vyplňovat složitý formulář, nemusíte procházet komplikovanými ceníky dodavatelů, stačí několik kliknutí a dostanete srozumitelnou a jasnou odpověď, zda se vám změna vyplatí.

V přehledné tabulce zjistíte, jak se od sebe liší nabídky ve vašem regionu, jaké jsou speciální akce a kolik můžete ušetřit. Konkurence je přitom veliká, takže rozdíly mezi tarify mohou činit i několik tisíc korun každý rok.

Rady a návody pro každého

Kalkulačku a obrovskou databázi tarifů doplňuje na webu Ceny energie bohatý informační servis, který vám pomůže s každým problémem z oblasti energie. Potřebujete se zorientovat ve faktuře za elektřinu nebo vysvětlit komu a za co vlastně platíte? V magazínu Ceny energie najdete spoustu srozumitelných článků, které vám se všemi problémy poradí.

Ceny energie nabízí:

  • nezávislé srovnání tarifů elektřiny a plynu na trhu
  • výpočet potenciální úspory
  • zkušenosti čtenářů s dodavateli energií
  • srozumitelné informace o cenách energií (elektřina, plyn, voda, teplo)

Více na www.cenyenergie.cz

Web obsahuje i diskusní fórum, kde si mohou čtenáři vyměňovat zkušenosti se službami operátorů, výši svých faktur za energie a další. Pokud máte jakýkoliv dotaz týkající se energií, neváhejte se zeptat!

Posviťte si na operátory!

Za energie každý měsíc utratíte zpravidla několik tisíc korun. Nebojte se nahlédnout do hlubin jejích dodavatelů a zjistěte, zda váš účet náhodou nemůže být nižší. S informacemi a kalkulačkou na webu Ceny energie vám to zabere jen pár minut. 

Přidat názor

Diskuse


energie

kačaba29.1.2012
Taky jsem velmi potěšena. Jsem odběratelem plynu a elektřiny od elimon.cz a tady jsem v tabulce našla super čísla. Což mi potvrdilo to co už dávno vím. Přešla jsem od Čez k Elimonu a musím za náši domácnost všude jen chválit. Díky
Reagovat na příspěvek

RE: energie

Šikula6.5.2012
Vždy je potřeba udělat si porovnání - to , co je levnější pro jednoho, nemusí vyjít levněji pro jiného. Rozhodně se to ale vyplatí - člověk to má za chvilku hotové a může ušetřit dost peněz.
Reagovat na příspěvek

RE: energie

Honza9.10.2013
Doporučuji brát takové smlouvy, kde se člověk neváže. Může tak měnit dodavatele klidně každý rok podle situace. Potom také kontrolovat ceny dodavatelů u více srovnávačů - např. ještě u http://www.snizujeme.cz/ Protože i tam se ceny liší.
Reagovat na příspěvek

Zaslat odkaz na tuto sekci přátelům...

Zpět Zpět na přední stranu

Doporučujeme
Komerční sdělení
Náš e-shop

Energetický management pro energetické manažery ve školství a sociálních službách

obrázek - Energetický management pro energetické manažery ve školství a sociálních službách Publikace je určena správcům budov a energetických hospodářství v sociálních službách, školách a dalších budovách v majetku obcí. Stručným a jednoduchým způsobem poskytuje návod, jak sledovat a vyhodnocovat spotřeby energií a návody, jak zamezit zbytečným spotřebám a tedy i zbytečným výdajům na energie, kde a jak hledat provozní úspory.

Zobrazit všechny publikace

Nejčtenější
Komerční sdělení

Energetika.cz 2024 © Všechna práva vyhrazena Provozovatelem toho serveru je Ekowatt.

Původní Webdesign & engine navrhl TrPe - Lucifer.czPřestavba a správa LMsoft