Energetika.cz .:. Vše, co chcete vědět o energii, ale bojíte se zeptat...

Mapa portálu RSS Databáze firem Hestia Reklama Provozovatel

Energoblog



Větrné elektrárny v Jihomoravském kraji

Monika Kašparová

18. června 2007 proběhne v Brně seminář na téma budoucnost větrných elektráren v Jihomoravském kraji. Seminář je určen pro zaměstnance státní správy a samosprávy, odborníky, akademickou obec, investory, nevládní neziskové organizace, občanská sdružení a občany Jihomoravského kraje. Jeho smyslem je přizvání všech zainteresovaných skupin k otevřené diskusi. Seminář pořádá ZO ČSOP Veronica a Hnutí DUHA pod záštitou zástupce hejtmana Jihomoravského kraje Milana Venclíka.

Pozvánka

Přidat názor

Diskuse


lola

lola16.1.2008
Very nice site. vajinas enormes galerias* [URL=http://flicka-kraka.info/rar-arsle-bmp/rar-arsle-bmp.html]rar arsle bmp[/URL]* http://sesso-vacca.info/fotografia-transex.html
Reagovat na příspěvek

Zaslat odkaz na tuto sekci přátelům...

Zpět Zpět na přední stranu

Doporučujeme
Komerční sdělení
Náš e-shop

Energetický management pro energetické manažery ve školství a sociálních službách

obrázek - Energetický management pro energetické manažery ve školství a sociálních službách Publikace je určena správcům budov a energetických hospodářství v sociálních službách, školách a dalších budovách v majetku obcí. Stručným a jednoduchým způsobem poskytuje návod, jak sledovat a vyhodnocovat spotřeby energií a návody, jak zamezit zbytečným spotřebám a tedy i zbytečným výdajům na energie, kde a jak hledat provozní úspory.

Zobrazit všechny publikace

Nejčtenější
Komerční sdělení

Energetika.cz 2024 © Všechna práva vyhrazena Provozovatelem toho serveru je Ekowatt.

Původní Webdesign & engine navrhl TrPe - Lucifer.czPřestavba a správa LMsoft